דרוש/ה טכנולוג/ית ייצור למפעל תנובה גליל - גם ללא ניסיון!
דרוש/ה טכנולוג/ית ייצור למפעל תנובה גליל - גם ללא ניסיון!
04/01/2022מפעל תנובה גליל הוא הנציג הצפוני של חטיבת המזון של תנובה, חברת המזון הגדולה בישראל. המפעל, שהוא המוביל בתחומו, מייצר את מותג השניצלים החזק ביותר בשוק - "מאמאעוף", ועוד מגוון רחב של מוצרי עוף מוכנים, בין היתר למסעדות מזון מהמובילות בארץ. התפקיד כולל: בקרה צמודה של תהליכי ייצור וסביבת עבודה כולל נוכחות בקווי הייצור. מתן תשובות ופתרונות לבעיות טכנולוגיה, איכות וחריגות בתהליך. ליווי ,חניכה והדרכה של עובדי הייצור לשיטות עבודה ומודעות לאיכות. שותפות בתהליכי פיתוח והעברה מפיתוח לייצור. תחזוקת הוראות ייצור והפעלה של מחלקות המפעל. בניית בקרות תהליך למוצרים חדשים ותחזוקת בקרות של מוצרים בתהליך ותוצר גולמי. מדידות, מעקב וניתוח מדדי יצור, זיהוי מגמות ושיפור. השתתפות יומית בדיאלוג ביצועים ובישיבת מדדי ייצור. עבודה במשמרות בוקר וערב.
תואר ראשון בטכנולוגיית/ הנדסת מזון/ ביוטכנולוגיה – חובה. ניסיון כטכנולוג/ית במפעל מזון – יתרון . שליטה מלאה ביישומי Office - חובה. נכונות לעבודת שטח. נכונות לשעות נוספות ולעיתים בשעות לא שגרתיות בהתאם לצורך.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור