דרוש/ה שף/ית למטבח קיבוצי

דרוש/ה שף/ית למטבח קיבוצי

07/02/2021
מספר משרה: 
4029
מועצה/אזור/יישוב: 
חברה: 
משאבי אנוש ברעם
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
מקצוע: 
שף/ית
תאור תפקיד: 

תפריטים • בניית תפריט מפורט כולל כמויות, מאוזן מבחינה כלכלית ובריאותית. • אחראי תפריטי חגים ואירועים. • אחראי על העברת התפריט במועד לאקונום ותיאום רשימת הקניות הנדרשת במידת הצורך • מתן משוב ניהול שוטף של צוות העובדים בשיתוף ותיאום עם האקונום • ניהול צוות המטבח בעבודתו השוטפת בהיבטי ידע מקצועי ומשמעת. • הכנסת עובדים חדשים לעבודה והדרכתם. • הובלת ישיבות צוות במטבח. • אחריות לטיב ועם המנות בריאות המזון • שמירה על שרשת קירור וחימום. • שמירה על כללי עבודה נאותים. • שמירה על הגדרות משרד הבריאות למטבח גדול. ניקיון וסדר • שמירה על רמת ניקיון וסדר גבוה במטבח, מקררים, וכל שטח ששרשרת המזון תקבע. ציוד • שמירה על עבודה נכונה ותקינות הציוד. • ניקיון אחזקה ותחזוקה מונעת של הציוד • הקפדה על היבטי בטיחות בשימוש בציוד. • בניית תוכנית השקעות שנתית בשיתוף מנהל הענף קשר עם חדר האוכל • אחריות על מראה אסתטי ומזמין לאוכל המוכן להגשה. • קשר עם חדר האוכל לגבי זרימת המנות להגשה. • אחריות לקבלת משוב מהסועדים על טעם ונראות המנות

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

השכלה או ידע מוקדמים: שף מוסמך דרגה 5, קורסים של תברואה מזון, ניהול כוח אדם, שליטה במחשב, ידע בהכנת תפריטים. מאפיינים אישיים / יכולת: תקשורת בין אישית גבוהה, יכולת לעבודה בצוות, יצירתי, תודעת שירות גבוהה, תודעת ניקיון וסדר, יכולת למידה, אוריינטציה שיווקית, פתיחות לביקורת דרישות התפקיד: תחילת עבודה ב 6 בבוקר, עבודה פיזית בעמידה, שעות נוספות לפני אירועים וחגים.

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
משרה מלאה 6:00-15:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור