דרוש/ה שף/ית למטבח קיבוצי
דרוש/ה שף/ית למטבח קיבוצי
07/02/2021תפריטים • בניית תפריט מפורט כולל כמויות, מאוזן מבחינה כלכלית ובריאותית. • אחראי תפריטי חגים ואירועים. • אחראי על העברת התפריט במועד לאקונום ותיאום רשימת הקניות הנדרשת במידת הצורך • מתן משוב ניהול שוטף של צוות העובדים בשיתוף ותיאום עם האקונום • ניהול צוות המטבח בעבודתו השוטפת בהיבטי ידע מקצועי ומשמעת. • הכנסת עובדים חדשים לעבודה והדרכתם. • הובלת ישיבות צוות במטבח. • אחריות לטיב ועם המנות בריאות המזון • שמירה על שרשת קירור וחימום. • שמירה על כללי עבודה נאותים. • שמירה על הגדרות משרד הבריאות למטבח גדול. ניקיון וסדר • שמירה על רמת ניקיון וסדר גבוה במטבח, מקררים, וכל שטח ששרשרת המזון תקבע. ציוד • שמירה על עבודה נכונה ותקינות הציוד. • ניקיון אחזקה ותחזוקה מונעת של הציוד • הקפדה על היבטי בטיחות בשימוש בציוד. • בניית תוכנית השקעות שנתית בשיתוף מנהל הענף קשר עם חדר האוכל • אחריות על מראה אסתטי ומזמין לאוכל המוכן להגשה. • קשר עם חדר האוכל לגבי זרימת המנות להגשה. • אחריות לקבלת משוב מהסועדים על טעם ונראות המנות
השכלה או ידע מוקדמים: שף מוסמך דרגה 5, קורסים של תברואה מזון, ניהול כוח אדם, שליטה במחשב, ידע בהכנת תפריטים. מאפיינים אישיים / יכולת: תקשורת בין אישית גבוהה, יכולת לעבודה בצוות, יצירתי, תודעת שירות גבוהה, תודעת ניקיון וסדר, יכולת למידה, אוריינטציה שיווקית, פתיחות לביקורת דרישות התפקיד: תחילת עבודה ב 6 בבוקר, עבודה פיזית בעמידה, שעות נוספות לפני אירועים וחגים.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור