מנהל ענף המזון
מנהל ענף המזון
29/11/2020אחריות כוללת על כל היבטי תחום המזון בקיבוץ (תכנון ותפעול תוך עמידה ביעדי הקהילה). • אחריות על איכות המזון המוגש, תכנון תפריטים ותמחור שלהם. • ניהול צוות העובדים בענף המזון (מטבח, חדר אוכל, קייטרינג, לוגיסטיקה) • אחריות על רכש וקניינות בענף המזון. • תכנון והוצאה לפועל של ארוחות החג ואירועים מיוחדים בקיבוץ שמיר, בשת"פ עם אגף התרבות. • אחריות על בניית תוכניות עבודה יחד עם מנהלי הביניים והצבת יעדים שנתיים עבורם. • ניהול תקציב שנתי של הענף בשיתוף עם מנהל אגף השירותים, תוך אחריות לעמידה ביעדי התקציב (על פי החלטת הנהלת הענף והקיבוץ). • פיתוח ענף המזון בהתאם להחלטות הנהלת הקהילה.
• ניסיון ניהולי במערכות מורכבות ובניהול צוות • ראייה מערכתית רחבה וכושר עמידה בלחצים • תקשורת בין אישית טובה • תודעת שירות גבוהה • יכולת לגייס ולעבוד בשיתופי פעולה • ניסיון בעבודה בתחום המזון ו/או השירות (יתרון) • יוזמה וחשיבה חדשנית • נכונות לעבודה מאומצת ובשעות לא שגרתיות • יכולת עבודה בסביבה ממוחשבת (ניסיון בעבודה עם office).
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור