מנהל ענף המזון

מנהל ענף המזון

29/11/2020
מספר משרה: 
3695
מועצה/אזור/יישוב: 
חברה: 
קיבוץ שמיר
תחום: 
מסעדנות/מלונאות
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

אחריות כוללת על כל היבטי תחום המזון בקיבוץ (תכנון ותפעול תוך עמידה ביעדי הקהילה). • אחריות על איכות המזון המוגש, תכנון תפריטים ותמחור שלהם. • ניהול צוות העובדים בענף המזון (מטבח, חדר אוכל, קייטרינג, לוגיסטיקה) • אחריות על רכש וקניינות בענף המזון. • תכנון והוצאה לפועל של ארוחות החג ואירועים מיוחדים בקיבוץ שמיר, בשת"פ עם אגף התרבות. • אחריות על בניית תוכניות עבודה יחד עם מנהלי הביניים והצבת יעדים שנתיים עבורם. • ניהול תקציב שנתי של הענף בשיתוף עם מנהל אגף השירותים, תוך אחריות לעמידה ביעדי התקציב (על פי החלטת הנהלת הענף והקיבוץ). • פיתוח ענף המזון בהתאם להחלטות הנהלת הקהילה.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

• ניסיון ניהולי במערכות מורכבות ובניהול צוות • ראייה מערכתית רחבה וכושר עמידה בלחצים • תקשורת בין אישית טובה • תודעת שירות גבוהה • יכולת לגייס ולעבוד בשיתופי פעולה • ניסיון בעבודה בתחום המזון ו/או השירות (יתרון) • יוזמה וחשיבה חדשנית • נכונות לעבודה מאומצת ובשעות לא שגרתיות • יכולת עבודה בסביבה ממוחשבת (ניסיון בעבודה עם office).

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור