מנהל/ת מעבדת מחקר פודטק חישה ופונקציונליות במזון במכללה האקדמית תל-חי

מנהל/ת מעבדת מחקר פודטק חישה ופונקציונליות במזון במכללה האקדמית תל-חי

03/10/2019
מספר משרה: 
1905
מועצה/אזור/יישוב: 
חברה: 
חסוי
תחום: 
מדעים/מחקר
מקצוע: 
מנהל/ת מעבדה
תאור תפקיד: 

ניהול מעבדת המחקר של ד"ר אופיר בנימין בחישה ופונקציונליות במזון בהקשר של חלבון צמחי לתחליף מן החי. ביצוע מחקרים תוך כדי ניהול המעבדה ותקציבי מחקר, הדרכה של סטודנטים בקבוצת המחקר. כתיבת פרוטוקולים לציוד אנליטי ושיטות עבודה.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • בוגר/ת תואר שני מדעי החיים , במדעי המזון/הנדסת מזון - יתרון
  • יכולות גבוהות של עבודה במעבדה אנליטית.
  • נסיון בעבודה מעבדתית במחקר הכרחי
  • ניסיון בכתיבת מאמרים מחקריים באנגלית
  • שליטה בשפה האנגלית ברמה גבוהה. בעיקר בכתיבה
  • יכולת עבודה עצמית, סדר וניהול זמן ברמה גבוהה.
  • מגורים בקרבת המכללה
  • תחילת עבודה: מידי . עבודה לטווח ארוך אפשרות להשתלב במכון המזון שיוקם
  • היקף משרה: מלאה.

 

היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור