מנהל/ת איכות ובטיחות מתחום המזון
מנהל/ת איכות ובטיחות מתחום המזון
06/04/2025לחברת מזון גדולה ויציבה דרוש/ה מנהל/ת איכות ובטיחות מתחום המזון לתפקיד משמעותי ומאתגר בעולם האיכות והרגולציה.
מיקום: גליל מערבי
מה התפקיד כולל?
• ניהול ויישום תכניות HACCP ובטיחות מזון
• הובלת מבדקי הסמכה (משרד הבריאות GMP, BRC, ISO22000 ועוד
• כתיבה, עדכון ותחזוקת נהלי האיכות בהתאם לרגולציות
• ניהול ופיקוח על תוכניותPRP , היגיינה, כיולים, אלרגנים, הדרכות ועוד
• ניהול מבדקים פנימיים וביצוע סיורי GMP בייצור
• הובלת תהליכי שינוי (MOC) ובקרת שינויים
• אימוץ והטמעת טכנולוגיות מתקדמות לשיפור תהליכים
• פיתוח ויישום RCA לטיפול בתקלות חוזרות
• ניהול אירועי בטיחות מזון מול הרשויות ושירות הלקוחות
• ניהול צוות מבקרי איכות, פיקוח ופיתוח מקצועי של הצוות
• תואר ראשון במדעי המזון / ביוטכנולוגיה
• ניסיון של 5+ שנים בתעשיית המזון
• הבנה מעמיקה של תקני איכות ובטיחות מזון
• ניסיון בעבודה עם מערכות איכות מתקדמות וניהול מבדקים
• יכולת ניהול אירועים מורכבים מול גורמים פנימיים וחיצוניים
• יחסי אנוש מעולים ויכולת להניע ממשקים בארגון
לפרטים נוספים, מוזמנ.ת לשלוח קו"ח: cv.tzafona@gmail.com
בהצלחה!
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור