מנהל/ת איכות ובטיחות מתחום המזון

מנהל/ת איכות ובטיחות מתחום המזון

06/04/2025
מספר משרה: 
17268
מועצה/אזור/יישוב: 
חברה: 
חסוי
תחום: 
איכות/רגולציה
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

לחברת מזון גדולה ויציבה דרוש/ה מנהל/ת איכות ובטיחות מתחום המזון לתפקיד משמעותי ומאתגר בעולם האיכות והרגולציה.

מיקום: גליל מערבי

מה התפקיד כולל?
• ניהול ויישום תכניות HACCP ובטיחות מזון
• הובלת מבדקי הסמכה (משרד הבריאות GMP, BRC, ISO22000 ועוד
• כתיבה, עדכון ותחזוקת נהלי האיכות בהתאם לרגולציות
• ניהול ופיקוח על תוכניותPRP , היגיינה, כיולים, אלרגנים, הדרכות ועוד
• ניהול מבדקים פנימיים וביצוע סיורי GMP בייצור
• הובלת תהליכי שינוי (MOC) ובקרת שינויים
• אימוץ והטמעת טכנולוגיות מתקדמות לשיפור תהליכים
• פיתוח ויישום RCA לטיפול בתקלות חוזרות
• ניהול אירועי בטיחות מזון מול הרשויות ושירות הלקוחות
• ניהול צוות מבקרי איכות, פיקוח ופיתוח מקצועי של הצוות

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

• תואר ראשון במדעי המזון / ביוטכנולוגיה
• ניסיון של 5+ שנים בתעשיית המזון
• הבנה מעמיקה של תקני איכות ובטיחות מזון
• ניסיון בעבודה עם מערכות איכות מתקדמות וניהול מבדקים
• יכולת ניהול אירועים מורכבים מול גורמים פנימיים וחיצוניים
• יחסי אנוש מעולים ויכולת להניע ממשקים בארגון

לפרטים נוספים, מוזמנ.ת לשלוח קו"ח: cv.tzafona@gmail.com
בהצלחה!

השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור