מנהל/ת מטבח וחדר אוכל למלון הווילג' מלון מטיילים על הירדן
מנהל/ת מטבח וחדר אוכל למלון הווילג' מלון מטיילים על הירדן
19/12/2024תכנון וחלוקת עבודה ומשימות לצוות המטבח וחדר האוכל
ניהול צוות עובדים – קליטה, ליווי והדרכת עובדים
אחריות על הכנת ארוחות ואירוח
בקרת הוצאות חומר גלם וכוח אדם
אחריות על ניקיון המטבח וחדר האוכל
אחריות על נראות החדר אוכל, ההגשה וכיוצא בזה.
אחריות על שביעות רצון אורחי המלון וסועדים מזדמנים.
אחריות על ביצוע טיפולים שוטפים לציוד המטבח וטיפול בבלאי הכלים והציוד.
אחריות על נהלי הכנת הארוחות ושמירת המזון.
אחריות על מלאים במטבח ,ספירות מלאי ועבודה עם מלאים וכמויות תקינים .
עבודה מול ספקים, קבלת סחורה.
עבודה מול משגיח כשרות ועמידה במטבח כשר
עבודה מול תפריט רשתי
* ניסיון במטבח – חובה
* ניסיון בהובלת צוות
* סדר וארגון
* יכולת עבודה בלחץ
* יכולת עבודה על פי נהלים
* יכולת עבודה מול ממשקים רבים בתוך הארגון ומחוצה לו
***משרה מלאה, 6 ימים עבודה בשבוע כולל סופ"שים וחגים