דרוש/ה טכנולוג/ית מזון עכו
דרוש/ה טכנולוג/ית מזון עכו
06/03/20231. ניהול הפרמטרים השונים של תהליכי הייצור וניהול החריגות להבטחת יציבות התהליכים. שת"פ עם מחלקות המפעל (איכות, בטיחות, מו"פ, הנדסה ואיכות סביבה) להגדרת הפרמטרים האידאלים. 2. דיווח הפרמטרים במערכות הייצור, הנגשת מידע אמין וזמין בזמן אמת המאפשר קבלת החלטות מבוססות נתונים. שימוש בנתונים מעודכנים ומתקופים על מנת לזהות מגמות בתהליכי הייצור, ניתוח מצבים מורכבים ולהבנת סיבות שורש לזיהוי וטיפול מובנה בבעיות ולשיפור יעילות ואיכות הקוים. 3. פיתוח ותחזוקה של הוראות עבודה ונהלים תפעוליים. שותפות בהדרכה, הכשרה והסמכה של המפעילים לעבודה מיטבית תוך שימוש בכלי ה UMS. ביצוע הדרכות איכות בתחום התהליך. 4. שימוש בכלי ה ums וניתוח סיבות שורש לכישלונות והפסדים בתהליך, אובדן חומרי גלם ומוצרים מוגמרים, מוצרים באיכות ירודה או אירועי איכות. הובלה/ שותפות בפרויקטי שיפור ממוקדים לצמצום הפסדים. תוך שת"פ עם מובילי פילרים השונים. 5. טיפול בנושאי איכות בהיבט טכנולוגי, מציאת פתרונות on line לבעיות שעולות מתהליכי הייצור והאריזה. בניית תהליכי שיפור איכות לטווח הבינוני והארוך. 6. מתן פתרונות לתלונות צרכנים ומפיצים הנובעות מתהליך. 7. העלאת הצעות לשיפור טכנולוגיות הייצור, הטמעת תהליכים טכנולוגיים מתקדמות, הכנסת ציוד טכנולוגי ואוטומציה למוצרים בקו. שותפות בפרויקטים לשדרוג ציוד קיים ורכישת ציוד חדש. 8. אחריות לפיתוח
מהנדס/ת מזון בעל/ת תואר B.SC– חובה אנגלית ברמה גבוהה מאד– חובה ידע וניסיון בעבודה עם תוכנות אופיס (Excel, Word, PowerPoint) – חובה ניסיון קודם בתפקיד טכולוג/ית מזון במפעל - יתרון
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור