דרוש/ה מהנדס/ת תהליך מפעל אבקות חיפה (IL-UN01)
דרוש/ה מהנדס/ת תהליך מפעל אבקות חיפה (IL-UN01)
29/01/2023אחריות: - הגדרה ותחזוק הפרמטרים המאפשרים תהליך אופטימלי כך שנוכל להבטיח יעילות של ציוד הייצור בהתאם לקריטריונים של האיכות שנקבעו על ידי החברה. - פיתוח ותחזוק הוראות ונהלים תפעוליים עבור מפעילי הייצור. -ניתוח סיבות לכישלונות בתהליך, אובדן חומרי גלם ומוצרים מוגמרים כמו כן גם מוצרים באיכות ירודה או אירועי איכות. - מתן הצעות להטמעת תהליכים טכנולוגיים מתקדמים, הכנסת ציוד טכנולוגי, אוטומציה ומצבי ייצור אפקטיביים למוצרים בקו. - השתתפות בפיתוח תהליכים ומטריצות מעברים ממוצר למוצר - מתן הצעות לארגון סביבת העבודה כך שהארגון יצמצם עלויות עבודה ושיפור מצב התברואה וההיגיינה הקיים. - ייעוץ תהליכים לשיפור טכנולוגיית הייצור. - השתתפות בפרויקטים לשדרוג ציוד קיים, וכמו כן ירכוש ציוד חדש. - התנסות בחומרי גלם חדשים ובייצור של תוצרים מוגמרים חדשים. -השתתפות/והובלת פרויקטים לשיפור, למידת כלי WCM ויישם בהם בפרויקטי השיפור. - השתתםות בתוכנית HACCP, פיתוח תוכנית להפחתת סיכונים ולהבטחת בטיחות הצרכן הסופי, יפקח על תקני ייצור וציוד עזר. - זיהוי את הגורמים לתקלות או לליקויים בציוד. במידת הצורך, ייקח חלק בתיקון, התקנה, פירוק, בדיקה והתאמה של יחידות מורכבות של ציוד בשיתוף פעולה עם מחלקת האחזקה. - השתתפות בהכשרה של מפעילי הייצור. ויהיה חלק פעיל בהסמכה של מפעילי הייצור. -הודעה למנהל האחראי על כל חריגה
תואר אקדמאי (טכנולוג/מהנדס מזון) ניסיון: לפחות שנתיים ניסיון בתעשייה ניסיון ב: 1. כתיבת נהלים/הוראות עבודה/טפסים/מפרטים. 2. עצירת קווי ייצור כאשר תהליך הייצור והמוצר אינם תואמים מפרטי בקרה מאושרים. 3. ניהול חריגים ומעקב אחרי פעולות מתקנות. 4. תיאום, מעקב וסיכום ניסיונות פיתוח אריזה במפעל. 5. ניתוח ותחקור של תלונות לקוח. המישרה פונה לגברים ונשים כאחד
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור