למפעל מזון מוביל באזור צפת דרוש/ה מנהל/ת איכות מתחום המזון
למפעל מזון מוביל באזור צפת דרוש/ה מנהל/ת איכות מתחום המזון
12/12/2022הטמעת מערכת הבטחת איכות, בטיחות מזון בכל תחומיה על כל מערכות היצור והתפעול תוך שיפור מתמיד. מימוש תקני ISO 9001, , ISO 22000, FSSC-22000 אחריות תקציבית תפעולית: לפי מטלות ומשימות בהתאם לתקציב המתוכנן עיסוקים מרכזיים: מעקב ופיקוח על איכות ספקים ומוצריהם פיקוח על יצרנים שהם קבלני משנה של החברה, בכל המשתמע מתקני איכות המוצר. טיפול בחריגים ותהליכים, חומרי גלם ואריזות. הדרכת מערכת האיכות ובטיחות המזון, והטמעתה בקרב העובדים ניהול תלונות צרכנים והטיפול בהן. מעקב וביצוע של מדדי ביצוע מרכזיים (KPI) בתחום ה"א, בטיחות מזון. פיקוח וניהול על מערכת הIMS ,כתיבה ועדכון נהלי QA משתתף ע"פ צורך בצוות HACCP ומחליף את יו"ר הצוות בעת הצורך מעקב ובקרה אחרי תכנית פעולות מתקנות מפעלית. הובלת תהליכי מצוינות תפעולית וביצוע שיפורים מתמידים בתהליכי הייצור העברת דיווחים שוטפים לחברה בגלובאלי הערכת ספקים בהתאם לנהלים ולתקנים.
השכלה: תואר אקדמאי בהנדסת מזון / הנדסה כימית / תואר ראשון בכימיה ניסיון וידע מקצועי: 5 שנות ניסיון בתחום הבטחת איכות בתעשיית התרופות / הכימיה / המזון מיומנויות: יכולת עבודה מסודרת ומדויקת על פי הנהלים והתקנים, יכולת אכיפה של תקנים תוך שיתוף פעולה עם גורמי היצור וניהול הכפיפים. יכולת ניתוח תהליכים להקטנת גורמי אי איכות. יכולת ניהול צוות, יכולת הדרכת עובדים, יחסי אנוש תקינים, כושר ניתוח וארגון, אסרטיביות, חשיבה מערכתית
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור