מנהל.ת איכות תחום מזון לאתר חיפה
מנהל.ת איכות תחום מזון לאתר חיפה
27/04/2025כמנהל/ת איכות, תהיו חבר/ה בהנהלת המפעל, תקבע/י אסטרטגיות בתחום האיכות, תנהל/י את תחום האיכות ובטיחות המוצר להבטחת עמידת המפעל בתקנים ובדרישות הרגולציה והחברה.
אחריות:
קביעת אסטרטגיית האיכות ויישומה באתר, תוך עמידה בדרישות.
אחריות מקצועית על כלל תחומי האיכות, בטיחות המזון והטמעת תרבות האיכות במפעל. עמידה בתקני ISO 9001, ISO 22000, FSSC-22000 ו GMP קוסמטיקה.
בנייה ויישום תכניות עבודה ויעדים שנתיים ורב שנתיים למערך האיכות באופן שיתמוך במדיניות החברה בתחומים שונים בנייה וניהול תקציב האיכות.
אחריות ניהולית ומקצועית על צוות האיכות.
שותפות למו"פ ולהנדסה בעת ייצור מוצרים חדשים או הגדרת ציוד חדש.
אחריות על שיפור נתוני KPI המפעליים. בקרה אחר מדדי איכות
הגדרה, בנייה ויישום תוכנית לבקרת איכות, תוכנית מבדקים פנימיים וחיצוניים. הכנה וניהול דוחות איכות.
עבודה מול צוות האיכות הקונצרני והגלובאלי התייעצות, דיווח ולמידה הדדית.
תואר בהנדסת מזון/ כימיה- חובה
ניסיון עבודה במפעל מזון- חובה
ניסיון של 4-5 שנים בתחום הבטחת איכות בתעשיית התרופות / הכימיה / המזון.
ניסיון בניהול צוות עובדים- יתרון גדול.
אנגלית ברמה גבוהה / שפת אם- חובה
יכולת קביעת סדרי עדיפויות וקבלת החלטות מהירות.
יכולת עבודה תחת עומס משימות וניהול זמנים.
המישרה פונה לגברים ונשים כאחד