מנהל/ת מערכות איכות ובטיחות מזון בצפון (עכו/נהריה/כרמיאל/קריות)
מנהל/ת מערכות איכות ובטיחות מזון בצפון (עכו/נהריה/כרמיאל/קריות)
16/01/2025המשרה כוללת רכב
כפיפות: טכנולוג ראשי
תחומי אחריות עיקריים:
• ניהול ויישום תכניות HACCP ובטיחות מזון.
• הובלת מבדקי הסמכה ( משרד הבריאות,GMP, BRC, ISO22000 ועוד)
• אחריות על כתיבה, עדכון ותחזוקת נהלי האיכות, כולל ביצוע רביזיה והתאמה לעדכוני חקיקה רלוונטיים.
• ניהול ופיקוח על PRP (תכניות היגיינה, כיולים, תוכניות אלרגנים, הדרכות ועוד) בהתאם לדרישות התקנים
• ניהול תהליכי מבדקים פנימיים וסיורי GMP בייצור
• הובלת תהליכי (MOC) לניהול ובקרת שינויים.
• אימוץ והטמעת טכנולוגיות מתקדמות לשיפור מתמיד ועמידה בתקנים
• פיתוח ויישום מתודולוגיות לניתוח גורמי שורש (RCA) לטיפול בתקלות חוזרות
• ניהול אירועי בטיחות מזון בתיאום עם הרשויות ושירות הלקוחות
• ניהול צוות מבקרי איכות מפעליים, פיקוח על בקרת התיעוד ופיתוח מיומנויות הצוות
• תואר ראשון במדעי המזון / ביוטכנולוגיה.
• ניסיון קודם של 5 שנים לפחות בתעשיית המזון , עדיפות למוצרים רגישים.
• הבנה מעמיקה בתחום תקני איכות ובטיחות מזון.
• ניסיון בעבודה עם מערכות איכות מתקדמות וניהול מבדקים.
• ניסיון בניהול אירועים מורכבים מול גורמים פנימיים וחיצוניים.
• יחסי אנוש טובים ויכולת הנעת ממשקים
• כישורי תקשורת מעולים בכתב ובעל פה (עברית ואנגלית ) – חובה
*** המשרה פונה לגברים ונשים כאחד