דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
תואר שלישי או פוסט דוקטורט בתחום המיקרוביולוגיה 4 שנות ניסיון בתעשייה, ניסיון בתעשיית המזון- יתרון ידע מגוון בתחומי המיקרוביולוגיה- חיידקים ועובשים ניסיון בעבודה עם בקטריוצידים ובקטריוסטטים הכרות עם טכניקות ושיטות מיקרוביולוגיות כולל שיטות גידול, בידוד וטכנולוגיות זיהוי נכונות לעבודת מעבדה (50% מהזמן) יכולת קריאה וניתוח מאמרים יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות. עבודה באזור עמק הירדן- אפשרות להגעה לבית שאן מדי פעם.